maanantai 27. syyskuuta 2010

Smashing Pancakes esiintyy suomessa!

Smashing Pancakes esiintyy suomessa! Jee! Heh heh päätin kokeilla muitakin tekstityylejä. Ja opettelen vielä ruutukaappausta mutta toivottavasti pärjäätte ilman kuvia :). Ja Hannahmontanaa millon se ylis ois valmis? Panfusssa on tosi kivaa! Kirjottelen tänne Panfusta ja muusta lisää myöhemmin. Ja haluan linkin panfun sivulle ;)

11 kommenttia:

  1. MOIPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OONHANNAHMONTANAAMUTTA EN JAKSANUTBKIRJAUTUU SULLA ON TOSI TYHMÄ BLOKI JOTEN LOPETA SE VITTU!

    VastaaPoista
  2. ANONYYMI ÄLÄ HAUKU TOISIA ITE OOT HIRVEEN IDIOOTTI!!!! älä lopeta blogiisi anonyymi on ITE TYHMÄ IDIOOTTI!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Äläkä Anonyymi esitä mua!!! Mä kommentoin aina google tilillä!

    VastaaPoista
  4. Ja mulla on aina todisteita.Hän laittoi joitain sanoja yhteen ja H.M ei ikinä sano blogii blokiksi.Se on väärennös.Ja ai niin terveisiä Anonyymille. Ooot tyhmin idioottimaisin panda anonyymi.T.Nikke

    VastaaPoista
  5. Ja anonyymi ei hannahmontana oo tyhmä niikun sä!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi! Ettäs kehtaatkin sanoa toisen blogissa noin. Niin, ja Nikke111 on aivan oikeessa. H.M ei sano koskaan blogia blokiksi. Niin, ja ei saa kiroilla. Ja älä loepta blogiasi, toi anonyymi vaan käyttäytyis tyhmästi. Ja anonyymi, kuka lietkin, niin sä oot velkaa mileylle että sanoit sen blogii tyhmäks ja sanoit kirjosanan. Joten, kaikki olisivat iloisia jos sanoisit hänelle anteeksi etkä sanoisi noin toista kertaa. Kiitos.

    VastaaPoista
  7. Moi kaikki blogini lukijat! En voi vähään aikaan kirjoitella koska koneeni sekoilee ja myös logger sekoilee. Se väittää että en kirjoita yhtään blogia. Niin kun se väittää että en kirjoita mitää blogia en voi kirjoittaa.

    VastaaPoista
  8. Mulla on monta syytä miks se en voinu olla mä.


    1. En yleensä kirjoita Caps Loocilla.

    2. En kiroile.

    3. Mulla ei meinaa toi b toimia niin mun ois täytyny painaa sitä kolme kertaa et se tulee.

    4.En käytää alussa noin montaa huutomerkkiä.

    5. En sano yleensä missään kommenntissa " moi oon hannahmontanaa mut en jaksanu kirjautuu" koska oon aina kirjautunu google tilillä.

    6. Käytän aina välilyöntiä.

    VastaaPoista
  9. Just!Munkin blogissa on kiroiltu:chatis jonka oon kyllä ottanu pois!Siinä chatis joku oli kiroillu Ellan nimellä ja mulle on kommentoitukin sillä nimellä!Mitä järkee on kirjottaa toisen nimellä?!P.S.Kommentteja voi poistaa!

    VastaaPoista
  10. Moi! EN oo päässy koneelle vähään aikaan joten en oo kirjotellukkaan.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! Mutta ethän kirjoita mitää rumaa ;)